Dióféle Villámgyors kolbászkrém

Parasztreggeli mellé dukál, egy jófajta húskrém- Dióféle Villámgyors kolbászkrém


Kolbászkrém

Párom az utolsó utánni pillanatban szólt, hogy tulajdonképpen neki másnap, a munkahelyén egy brunch-ot tartnak. Méghozzá egy olyan fajtát, nevezhetnénk home made brunch-nak is, ahol mindenki hoz valami finomságot otthonról.

Persze adott némi fejtörést, hogy ugyan mit üssek össze, figyelembevéve a hűtő tartalmát mindössze csekély idő alatt, de sikerült.:
Így született meg ez a villámgyors kolbászkrém, ami nagy sikert aratott, oly szinten, hogy azóta üzemi szinten tolom a gyártását.

Ha te is odavagy a krémekért, főleg preferálod azokat amik húst is tartalmaznak, akkor érdemes megkóstolnotok a tepertőkrémemet is. Nem fogtok csalódni. :)

Kolbászkrém

Hozzávalók:

1 nagy szál PUHA csípős kolbász

3 szál újhagyma

50 gr puha vaj

100 gr krémsajt


bors


Elkészítés:

A kolbászt lehéjjazuk, majd nagyobb darabokra szedjük, és a késes aprítóba rakjuk. 

Az újhagymának a fehér részét használjuk csak fel. Ezt megmossuk majd nagyobb darabokra vágjuk és az aprítóba tesszük ezt is.

Az előzőekhez rakjuk még a vajat, sajtkrémet, sót, borsot, majd jöhet egy kis zúzás.

Addig aprítjuk a mixerrel még egynemű krémes masszát nem kapunk.

Érdemes legalább egy órát pihentetni, de a legjobb, ha egész este pihen, hogy felkészüljön a totális elpusztításra. Friss ropogós kenyérrel és idényzöldséggel a legfinomabb.



További jó kulinárkodást!

Megjegyzések

Megjegyzés küldése